Myöhäisillan eväät
vehnäjauhoja
hiivaa
öljyä vettä
suolaa
Mutti Polpa -tomaattimurskaa
valkosipulia
jauhelihaa
aurajuustoa
Edam-juustoa
sipulia
tomaattia
Pohjaksi valmistin ihan tavallisen pitsapohjan. Pari desiä vettä, puolikas pala hiivaa, vehnäjauhoja, vähän suolaa ja öljyä. Kaikki nopeasti sekaisin ja kohoamaan.
Tomaattikastike valmistuu |
Pohjan valmistamisen jälkeen pistin tomaattikastikkeen tulille. Ensiksi laitetaan pienellä lämmöllä oliiviöljyä kattilaan. Tämän jälkeen lisätään 5-6 valkosipulinkynttä ja yksi todella pieneksi pilkottu sipuli. Sipulit kuullotetaan, ja kattilaan laitetaan purkillinen Muttia. Kyytipojaksi myös 1-2 ruokalusikallista tomaattipyrettä. Mausteeksi reilulla kädellä organoa, mustapippuria, suolaa ja punaviinipullon pohjat. Keitellään pienellä lämmöllä kasaan, mitä pidempään, sen parempi kastike syntyy.
Paahtuneet tomaatit ja vähän pippuria päälle! |
Valmis! |
-Miika
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti