Intialainen kanapata
1 pkt broilerin koipia tai koipireisiä
1 prk kookosmaitoa
2 paprikaa
1 limen kuori ja mehu
4 tomaattia
purkki ananasta
jalapeno
inkivääriä
3 porkkana
2 sipulia
oliiviöljyä
kuivattuja chilejä
suolaa
currya reippaalla kädellä
neilikkaa
appelsiini-inkivääri-mausteseosta
ripaus kanelia
![]() |
Näillä lähdettiin liikkelle |
![]() |
Ensiksi kanat pannulle hakemaan väriä |
Lisäsin pataan kanat, kookosmaidon, viipaloidun inkiväärin, paloitellut porkkanat, raastetun limenkuoren ja mehun sekä ananaksen. Keittelin puolisen tuntia, jonka jälkeen lisäsin ivelä sipulit, jalapenot, paprikat ja muut mausteen. Vettä kannattaa olla sen verran, että suurin osa padan aineksista peittyy, ja sitä voi lisätä valmistumisen aikana. Laitoin padan uuniin, noin 220-225 asteeseen ja annoin paistua kahden ja puolen tunnin ajan. Pata on valmista, kun kanan lihat irtoavat luista. Lisäkkeeksi riisiä ja tuoretta basilikaa.
![]() |
Valmis pata. Riittää syömistä! |
-Miika
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti