torstai 2. huhtikuuta 2015

Nopea pastakastike

Viikonlopun pitsaa valmistaessa jäi tomaattikastiketta sen verran yli, että siitä riitti vielä sunnuntain lounaaseen. Pasta-annoksen tuunaaminen kävi nopeasti. Ensimmäiseksi laitoin spaghetit kiehuvaan veteen, jonka aikana lämmitin tomaattikastikkeen jäänteet hellalla. Jauheliha ruskistumaan pannulle, ja sipulia ja suolaa mukaan. Kun jauheliha oli valmista, kaadoin tomaattikastikkeet sen perään.

Pientä twistiä lisäsin kastikkeeseen chilillä. Lopulta vielä spaghetit pannulle ja koko massa kevyesti sekaisin. Päälle raastoin tavallista edamia. Parmesan-juusto olisi tähän ykkösvaihtoehto, mutta sitä ei jääkaapista tällä kertaa löytynyt, vaikka juustovalikoima melko kattava muuten olikin - kiitos Hullujen Päivien ja Herkun tarjousten!

Sunnuntain helppo ja nopea lounas. 

-Miika 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti